Cautare

5129 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 botosani" (7.23 secunde)
Ceea ce vedeti in imaginile de mai jos se intampla foarte aproape de orasul Botosani, intr-unul dintre cele mai mari parcuri de distractie din nordul Moldovei.
Pana cand la Botosani vor aparea si in realitate proiectele verzi si digitalizarea, am mers sa vedem ce se intampla in cazul infrastructurii sanitare locale.
Autoritatile sanitare din Botosani vor demara o ancheta in cazul unor preoti acuzati ca au cerut credinciosilor vaccinati sa plece din biserica, spune directoarea Directiei de Sanatate Publica din judet, Monica Adascalitei.
Faptul ca noul sistem de colectare a gunoiului de la case, in municipiul Botosani, folosind saci menajeri personalizati nu a prins este, fara indoiala, un punct minus al administratiei locale.
Atacantul de 18 ani a marcat un gol si a ratat o ocazie imensa in meciul de duminica, castigat cu 3-1 impotriva lui FC Botosani.
Botosani inseamna si comuna Ipotesti, adica locul unde s-a nascut poetul national Mihai Eminescu. De altfel, numarul personalitatilor originare din judet este coplesitor:
Pina ce sa se hotarasca Basescu, Tariceanu, Voiculescu si ceilalti daca fac sau nu alegeri anticipate, s-ar putea sa se organizeze la Botosani, pentru Consiliul Judetean. ... Dincolo de toate acestea, ar fi totusi interesant sa avem de-a face cu alegeri anticipate la Botosani.
Fenomenul de milostivire fata de datornici nu poate fi considerat exagerat la Botosani. ... Cu toate acestea, la Botosani, unde competitia devine vizibila la firmele mici, cu profil similar de activitate, noua politica necrutatoare a fiscului se poate dovedi benefica.
Niculaita este fiu de taran mijlocas dintr-o comuna din judetul Botosani, „acolo unde se atirna harta in cui“, cum spune el.
Niculaita este fiu de taran mijlocas dintr-o comuna din judetul Botosani, „acolo unde se atirna harta in cui“, cum spune el.
Peste o saptamina, Monitorul va implini 10 ani de cind apare la Botosani. ... Costurile totale ale promovarii evenimentului aniversar "Monitorul de 10 ani in Botosani " depasesc un miliard de lei vechi.
FC Botosani: Pap - Braun, Racovitan, Dawa, Tiganasu - Papa, Edjouma - Kage, Ongenda, Petkovski - Fili. Rezerve: M. Contra, Seroni, Dragu, Florescu, D.
Operatia a fost destul de dificila pentru ca nu sint numere reprezentative sau semnificative pentru o anume perioada si am preferat sa le aducem oamenilor aminte de evenimentele mai importante petrecute la Botosani.
Si nu doar la Botosani, ci in toate localitatile judetului. ... Le vom relata pentru ca sint importante, iar consilierii locali sint oameni importanti, care hotarasc ce se intimpla in Botosani, chiar daca destul de multi dintre ei nu ar vrea ca noi sa stim acest lucru.
Banii care ajung efectiv la Botosani sint cu mult mai putini, motiv pentru care apar, la fiecare inceput de luna, celebrele cozi ale bolnavilor la farmacii.
FC Botosani incheie anul pe locul patru in Liga 1, dar finantatorul echipei moldovene, Valeriu Iftime, a anuntat la Digi Sport ca situatia financiara a clubului nu este buna.
Cum sa functioneze acel "Parlament de Botosani " cu oameni proveniti de la cinci partide si sa sustina interesele judetului pe la Guvern si ministere cind ei nu reusesc sa se puna de acord nici cind vine vorba de strins ajutoare pentru sinistrati?
Imi amintesc de actualul ministru al agriculturii care la o intilnire cu mass-media botosaneana povestea de un program minunat de dezvoltare pentru Botosani si Vaslui sustinut de Alianta D.A.
Dar asta tine de acum de guvernanti, care mai nou la Botosani au depistat si problemele din sanatate si lucreaza la rezolvarea lor.
E normal ca cei din breasla sa stie ca sint ziaristi care ameninta oameni politici, ba chiar sint unii care mai si santajeaza, vedem asta in toata tara, nu numai la Bucuresti, chiar si la Botosani.
google-analytics.com